Stervoetballer op retour strijkt 40 miljoen euro per jaar op, maar staat al grandioos te dik en mag bijgevolg niet meer meedoen

Maarten Cattaert
| 5 reacties
Stervoetballer op retour strijkt 40 miljoen euro per jaar op, maar staat al grandioos te dik en mag bijgevolg niet meer meedoen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na een passage in eigen land bij Boca Juniors trok Carlos Tevez naar China om groot geld te verdienen bij Shanghai Shenhua. Een avontuur dat stilaan uitdraait op een nachtmerrie voor de Argentijn.

Het gaat Carlos Tevez niet voor de wind in China. Op negen maanden tijd liet hij nog maar twee keer de netten trillen bij Shanghai Shenhua. Een fiasco voor de 33-jarige Argentijn, die in slechts 11 van de 22 de wedstrijden mocht aanvatten maar wel wekelijks 722.000 euro opstrijkt. Al meermaals werd hij uitgefloten door zijn eigen supporters.

Na tegenvallende resultaten ontsloeg de club deze week coach Gustavo Poyet. Poyets opvolger, Wu Jingui, neemt hem alvast niet in de selectie op voor de volgende match. "Hij is niet fit genoeg om te spelen, want hij staat veel te dik. Hetzelfde geldt voor Guarin (ex-inter). Ik heb al veel sterren getraind en ik selecteer nooit iemand enkel en alleen op basis van hun reputatie", spreekt hij klare taal.

Oordeelt u vooral zelf over Tevez' overgewicht. (Opgelet, het laden van de video kan even duren)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties