Cercle Brugge schuift op naar plaats twee na klinkende zege tegen machteloos Tubeke

Yannick Lambrecht
| 10 reacties

Beerschot Wilrijk staat ook na dit weekend sowieso aan de leiding in 1B, maar meerdere ploegen zitten hen op de hielen. Cercle Brugge bewees zaterdag nog eens waarom zij voor het seizoen al titelfavoriet waren.

Na twee minuten werd de zege al ingezet tegen Tubeke, Buyl kon meteen profiteren van een foutje bij de bezoekers. Net voor de rust werd de voorsprong verdubbeld door een doorgebroken Tormin.

Op het uur maakte diezelfde Tormin zijn tweede van de namiddag. Buyl zag dat en moet gedacht hebben: 'dat kan ik ook', want tien minuutjes later deed hij hetzelfde. Een klinkende 4-0 dus tegen een machteloos Tubeke.

Cercle schuift zo naar de tweede plaats op twee punten van Beerschot Wilrijk, dat zondag op bezoek gaat in Leuven.