Reglementaire goal of niet? Doelpuntenmaker Cop reageert na fel gecontesteerd doelpunt tegen Lokeren
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Luik
| 12 reacties

Duje Cop weet niet of zijn doelpunt al dan niet met de arm was

Reglementaire goal of niet? Doelpuntenmaker Cop reageert na fel gecontesteerd doelpunt tegen Lokeren
Foto: © photonews

Standard won zondagavond met 2-1 van Lokeren, maar echt vlot liep dat niet. Bovendien was er heel wat te doen over de gelijkmaker van Duje Cop. Al wist hij zelf niet of hij al dan niet met de arm scoorde.

"Of het handspel was? Ik kan het niet zeggen", aldus de Kroatische aanvaller na de wedstrijd. "Ik wilde mijn schouder gebruiken om te scoren, maar ik weet niet of het mijn arm was of niet. Als ik scoor, vergeet ik dat", lachte hij. "Er is een scheidsrechter en hij moet maar een beslissing daarover nemen."

Al was het een zege die heel veel deugd deed. Het was nog maar de tweede overwinning in acht matchen. "Eindelijk winnen we. Dit zijn drie zeer belangrijke punten", vervolgde Cop. "We wisten dat dit een zeer belangrijke match was. We hebben als ploeg geknokt tot het einde."

Dankzij de zege lijkt coach Sa Pinto zeker van een verlengd verblijf in Luik. "Of we de coach gered hebben? Er is hier een goede sfeer. Ik zie geen problemen met de coach. We worden elke wedstrijd beter", is de spits duidelijk. "Ik denk niet dat we slecht speelden, maar we hadden een doelpunt nodig voor het vertrouwen. De laatste matchen hebben we getoond dat we kwaliteit hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties