In Manchester lachen ze er niet mee: club onderneemt actie tegen supporters na blijvende Lukaku-gezangen

Maarten Cattaert
| 5 reacties
In Manchester lachen ze er niet mee: club onderneemt actie tegen supporters na blijvende Lukaku-gezangen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

"De supporters en media zijn meer met het lied bezig dan met mijn prestaties", klonk het al bij Lukaku en diens entourage. Ook tegen Southampton was het weer van dat. De club overweegt nu strenge maatregelen te nemen tegen enkele supporters.

Je kon het ergens wel verwachten: na de oproep van Manchester United via haar officiële kanalen en Romelu Lukaku in hoogsteigen persoon om op te houden met het zogenaamde 'penislied', rolde het lied opnieuw van de tribunes. Tegen Southampton joeg Big Rom de eerste en enige treffer van de wedstrijd tegen de touwen. Reden genoeg voor de supporters om het ludieke supporterslied weer vanonder het stof te halen.

Om dergelijke gezangen volledig uit het stadion te bannen, werkte de club nauwgezet samen met enkele supportersgroepen. Tevergeefs dus. Nu kondigt het aan verdere acties te ondernemen tegen individuen als dit blijft voortduren. "De club is in overleg met de politie en heeft beelden opgevraagd van Southamption om de supporters te identificeren die de speler zijn wens om het lied niet meer te zingen niet respecteerden", klinkt het wel erg streng.

Tegen CSKA Moskou in de Champions League weer van dat?

 

 

 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties