Site #iksteunradja zaterdagmorgen gelanceerd en nu al meer dan 10.000 volgers: "Een ode"

Site #iksteunradja zaterdagmorgen gelanceerd en nu al meer dan 10.000 volgers: "Een ode"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De niet-selectie van Radja Nainggolan heeft heel wat commotie teweeg gebracht bij de fans van de Rode Duivels. De immens populaire middenvelder trekt aan het langste eind als het tot een populariteitswedstrijd zou komen met Roberto Martinez. Intussen is er zelfs een steungroep opgericht.

De site, die zaterdagmorgen online ging, heeft intussen al meer dan 10.000 likes en shares op Facebook. En er komen er met de minuut nog bij. Er staat een compilatie op van zijn beste momenten. U kan die HIER bezoeken! En onderstaande lyrische tekst begeleidt het geheel...

Radja, dit is een ode. Een ode aan een voetballer die zichzelf de laatste jaren in de harten van miljoenen Belgen heeft gespeeld.

Verdedigende middenvelder, box-to-box, "op de 10". Welke positie je ook bekleedt, het maakt ons, de fans weinig uit. Je grinta, je tackles, loopvermogen en afstandschoten, het zijn maar enkele kwaliteiten waarvoor we in onze zetels, aan grote schermen of in het Koning Boudewijnstadion met plezier onze beker bier in de lucht gooien.

Nu het voor jou bij de rode duivels wat stroever loopt, is het aan ons. Aan het legioen dat volgende zomer de hele ploeg zal steunen in Rusland om ons te laten horen. Vandaag draait het even niet rond de ploeg. Maar vandaag brengen wij hulde aan één Rode Duivel en laten we weten dat wij Radja in de ploeg willen. Aan ons om nu te tonen dat we als één blok achter onze Ninja staan.

Getekend,

uw fans
#iksteunradja

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties