Reactie Sa Pinto maakt zware belofte: "Ik verzeker u: Standard speelt play-off 1" en "Dit is niet correct"

Sa Pinto maakt zware belofte: "Ik verzeker u: Standard speelt play-off 1" en "Dit is niet correct"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is inderdaad zuur om in de laatste minuten nog een doelpunt te slikken. Maar Sa Pinto bekloeg zich toch wel heel erg over de onterechtheid van de winst van Anderlecht. Al was hij ook wel zeker na de match dat zijn team zich gaat plaatsen voor play-off 1.

We hebben in ons wedstrijdverslag misschien wel iets te veel de nadruk gelegd op hoe slecht het wel was bij Anderlecht. Maar we moeten ook zeggen dat Standard niet echt meehielp aan attractief voetbal. De nadruk lag immers op de defensieve organisatie bij de Rouches.

"Dit is niet correct", zei Sa Pinto onmiddellijk bij zijn persconferentie. "Wat het verschil maakte? Zij scoorden en wij niet. We hebben kansen genoeg gehad en zelfs de beste mogelijkheden. En zonder scoren, win je geen matchen", trapte hij nog een open deur in. "Ik begrijp wel niet hoe we deze match konden verliezen."

Ik zie mijn ploeg progressie maken

Ricardo Sa Pinto

Hij zag wel beterschap ten opzichte van de voorbije weken. "Ik zie mijn ploeg progressie maken. En we gaan nog meer progressie maken. Ik kan u één ding verzekeren: Standard speelt play-off 1 op het einde van de rit." Met nog maar 9 punten op het bilan wordt het wel tijd dat er gewonnen wordt dan...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties