Messoudi en ongeslagen Beerschot-Wilrijk blijven op dreef: "Fantastische cijfers"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 5 reacties
Messoudi en ongeslagen Beerschot-Wilrijk blijven op dreef: "Fantastische cijfers"
Foto: © photonews

Na acht speeldagen heeft Beerschot-Wilrijk nog steeds niet verloren in 1B. Zondag stuurde het de buren uit Lier met droge 4-0 cijfers huiswaarts. De komende matchen zullen cruciaal zijn voor de eerste periodetitel. Dat weet ook middenvelder Mo Messoudi.

"Het is een vernedering geworden, maar op basis van de tweede helft is het een verdiende overwinning", zegt Messoudi. "Een pluim aan de hele ploeg. Vanaf de eerste tot en met de laatste minuut hebben we alles gegeven. Ik ben heel fier op onze ploeg."

Bij de vier goals tegen Lierse waren enkele pareltjes. "Het waren allemaal mooie goals met snelle combinaties en goede omschakelingen. Het doet heel veel deugd om op deze manier te winnen. We hebben acht wedstrijden gespeeld en nog geen enkele match verloren. Dat zijn fantastische cijfers."

Eerste periodetitel

De ploeg van Marc Brys is op koers om de eerste periodetitel te winnen. Al resten er nog zes speeldagen. "We staan slechts drie punten voor op Cercle. Elke wedstrijd is belangrijk. We hebben minder recuperatietijd dan Cercle Brugge met onze matchen op woensdag en zaterdag. Maar tegen Tubize moeten we vol voor die drie punten gaan", besluit Messoudi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties