Wanneer lotgenoten elkaar steunen: geblesseerde ploegmaat Mertens doet prachtige geste

Maarten Cattaert
| 0 reacties
Wanneer lotgenoten elkaar steunen: geblesseerde ploegmaat Mertens doet prachtige geste

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vorige maand sloeg het noodlot toe bij Napoli-aanvaller Arek Milik. De Pool is al voor de tweede keer op korte tijd maanden uitgeschakeld door een afgescheurde kruisband. Nu besloot hij een landgenoot die met dezelfde kwetsuur kampt financieel te ondersteunen.

Terug op hoog niveau komen na een afgescheurde kruisband, het is een loodzware opgave. Naar verluidt moet Arek Milik vier tot zes maanden revalideren nadat hij in september een ernstige knieblessure opliep. De Napoli-aanvaller en concurrent van Dries Mertens overkwam het al eerder, zowat een jaar geleden.

Verschillende Poolse media melden vandaag dat Milik twintigduizend euro heeft geschonken aan Konrad Nowak. De 22-jarige middenvelder van Pools koploper Gornik Zabrze kampt met dezelfde kwetsuur, maar zowel hij als zijn club hebben niet de financiële mogelijkheden om de noodzakelijke operatie + revalidatie te betalen.

Milik kreeg gehoor van de situatie en besloot in te grijpen, zodat Nowak door specialist Mariani in Rome kan worden behandeld. Mariani ontfermde zich eerder al over Milik na zijn ernstige knieblessures. Een mooi gebaar van de Poolse spits!


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties