Reactie Beerschot Wilrijk is leider af: "Het telt niet hoeveel weken je op kop staat, alleen waar je op het einde staat"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Westerlo
| 24 reacties
Beerschot Wilrijk is leider af: "Het telt niet hoeveel weken je op kop staat, alleen waar je op het einde staat"
Foto: © photonews

Topschutter Hernan Losada vond, net als heel Beerschot Wilrijk, geen gaatje tegen Westerlo. Zo staan De Mannekes na een ongelooflijke start niet meer alleen op kop. Maar de kapitein maakt zich geen zorgen.

Zondag waren er nauwelijks kansen te zien in het Kuipje. "In de eerste helft lag er nog ruimte, maar later in de match koos Westerlo voor een defensievere opstelling en counterspel. Tegen zulke defensieve ploegen vinden wij moeilijk een oplossing", zegt Losada.

Er is nog helemaal niets beslist

Na enkele slechte passes en fouten oogde Losada bij momenten een beetje gefrustreerd. "Helemaal niet. Dat is gewoon deel van het spel", zegt hij. "Er zijn nog drie wedstrijden en alles ligt open. Bovendien hebben we het nog altijd in handen. Dus er is zeker geen reden om gefrustreerd te zijn."

"Het telt niet hoeveel weken je op kop staat, alleen waar je op het einde staat." Maar de topper tegen OHL zal toch een bepalende rol spelen of niet? "Ik denk het niet. We gaan elke wedstrijd voor de drie punten en dat zal volgende week niet anders zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties