Legear staat er weer met 2 goals en 2 assists: "Ik vertrok niet langs de grote poort bij Standard, maar ben wél nog belangrijk"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 3 reacties
Legear staat er weer met 2 goals en 2 assists: "Ik vertrok niet langs de grote poort bij Standard, maar ben wél nog belangrijk"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Twee goals en twee assists in acht competitiematchen. Jonathan Legear heeft zijn start bij STVV niet gemist. Samen met Yohan Boli die al vier keer scoorde is de winger de doeltreffendste Truienaar.

"Ik had van geen betere start kunnen dromen dan deze", beseft de 30-jarige Legear. "Voor mij persoonlijk is dit leuk. Maar het is vooral belangrijk dat we als groep verder blijven werken. Daar ligt onze sterkte."

In Luik wordt nu een andere politiek gevoerd, die pagina is omgedraaid

Toch kunnen we niet om de statistieken van de Luiekenaar heen. Tenslotte startte hij in slechts de helft van die acht competitieduels in de basis. Dit hebben we van hem op Sclessin misschien te weinig gezien?

"Ik ben er niet door de grote poort vertrokken, maar wanneer ik bij Standard meedeed, was ik belangrijk", verdedigt Legear zich. "Dat wil ik bij Sint-Truiden verder zetten. In Luik wordt nu een andere politiek gevoerd. Die pagina is omgedraaid."

Het debuut van Legear op het veld van Anderlecht was meteen veelbelovend
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties