Vandaag krijgt KV Mechelen antwoord van MPH: "Puur uit liefde voor de club"

Vandaag krijgt KV Mechelen antwoord van MPH: "Puur uit liefde voor de club"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Veel hoop moet KVM niet koesteren, maar Michel Preud'homme laat de deur op een kier. De uitdaging om een ploeg uit de onderste regionen weg te halen, lijkt wel iets te zijn dat hij ook eens wil proberen. Maar enkel omdat het KV Mechelen is...

"Eerlijk? Er is meer kans dat ik het niet doe", vertelt hij in Het Nieuwsblad. "Het is ook een beetje vervelend dat dit is uitgelekt. Ik heb intussen al twintig keer neen gezegd tegen andere clubs, die mij met heel veel geld over de streep probeerden te trekken."

KV Mechelen is wel iets speciaals. "Ik ben het natuurlijk niet gewend om tegen degradatie te vechten. Een ploeg uit de onderste regionen weghalen, heb ik nog nooit gedaan. Maar ik wil het voorstel zeker overwegen. Puur uit liefde voor de club. En omdat de mensen van KV altijd heel correct met mij zijn geweest."

Het draait niet om mij

Preud'homme zou wel in beeld zijn als bondscoach na het WK. Kan dat nog als hij er niet in slaagt Mechelen te redden? "Het draait niet om mij, het draait om KV. Mijn club zit momenteel in de problemen. En dus is het logisch dat ik erover nadenk om te helpen. Zoals beloofd geef ik morgen (vandaag, nvdr.) antwoord."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties