Kotysch kijkt met STVV ex-coach Leko in de ogen: "Hopelijk lukt het hem nu niet om Club Brugge dominant te laten voetballen"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 1 reacties
Kotysch kijkt met STVV ex-coach Leko in de ogen: "Hopelijk lukt het hem nu niet om Club Brugge dominant te laten voetballen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

STVV trekt zondag als nummer 2 naar Club Brugge. Op Jan Breydel kijken verschillende Truienaars Ivan Leko, de coach die hen vorig seizoen naar de PO2-finale loodste, voor het eerst opnieuw in de ogen.

Hoe dan ook wordt het een hartelijk weerzien met de Kroatische oefenmeester. "Voor de wedstrijd zullen we wel een praatje slaan. Maar eens op het veld, zijn we 'vijanden'", lacht Sascha Kotysch. "Hij doet het goed met Club Brugge en wij opnieuw met STVV"

We gaan als een hecht blok naar Brugge, daar ligt onze sterkte

Leko en blauw-zwart begonnen het seizoen met een sterke 30 op 36. Heeft hij Kotysch verrast? "Ivan gaat altijd uit van de kwaliteiten van zíjn groep, dat was bij Sint-Truiden al zo. Bij Club heeft hij nu zeker de spelers om dominant te voetballen."

"Dat zal Club zondag ook proberen te doen, maar hopelijk lukt het zijn spelers deze keer niet. (knipoog) We gaan als een hecht blok naar Brugge, daar ligt onze sterkte. Als je ziet dat we na alle problemen tijdens het begin (coachwissel en late transfers, red.) nu toch tweede staan..."

Leko vorig seizoen nog als T1 van STVV
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties