Reactie Bölöni en Rednic strooien met lof naar elkaar: "Iedereen die van voetbal houdt moet bravo zeggen" en "Antwerp lijkt al veel langer in eerste te spelen"

Bölöni en Rednic strooien met lof naar elkaar: "Iedereen die van voetbal houdt moet bravo zeggen" en "Antwerp lijkt al veel langer in eerste te spelen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bob Peeters had het zelden zo makkelijk gehad om er eentje te vinden: Moeskroen - Antwerp, dat was ook de strijd in de strijd tussen twee Roemenen. En die hadden een kristalheldere analyse na de puntendeling op Le Canonnier.

"Neen, we waren niet slecht. Maar het was niet echt goed genoeg om er echt veel uit te puren", aldus Laszlo Bölöni na de wedstrijd. "De frisheid van onze wissels heeft ons wel wat deugd gedaan en we konden domineren."

Niet logisch dat we doelpunt slikken op een van onze sterke punten

"Toch is het niet logisch dat we een doelpunt hebben geslikt op een van onze sterke punten. We hebben de lengte om op stilstaande fases te weerstaan, dat is ons nu niet gelukt. We zijn ontgoocheld, maar we moeten bravo zeggen aan het werk dat Rednic neerzet met Moeskroen. Iedereen die van voetbal houdt moet dat doen."

"Toegegeven: we scoren niet vaak op corners en zo hebben we het toch goed gedaan", gaf ook Mircea Rednic aan. "We hebben de indruk dat Antwerp een erg solide ploeg is, alsof ze al veel langer op het hoogste niveau meedraaien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties