KV Mechelen stelt Jankovic aan, waar toch wat twijfels over waren/zijn: "Dat nemen we erbij"

KV Mechelen stelt Jankovic aan, waar toch wat twijfels over waren/zijn: "Dat nemen we erbij"
Foto: © photonews

KV Mechelen gaat opnieuw in zee met Aleksandar Jankovic. De Serviër moet Malinwa weghalen van de laatste plaats. Bij de supporters bekijken ze het met argusogen, maar voorzitter Johan Timmermans is er zeker van dat hij de juiste man op de juiste plaats is.

Zelfs binnenskamers zou er veel onenigheid geweest zijn over de aanstelling van Jankovic. "Toch niet", aldus voorzitter Johan Timmermans in HLN. "We hadden weinig andere opties, maar iedereen zat vrij snel op dezelfde golflengte. Er was niet veel overtuiging meer nodig. We zijn er zeker van dat Jankovic de juiste man op de juiste plaats is."

Timmermans hoopt dat Jankovic het ongelijk van sommigen bewijst. "Kijk: er zijn verschillende gesprekken geweest tussen ons de afgelopen dagen. Ook met andere kandidaten, dat klopt. Maar Aleksandar kwam daar als beste uit. (lacht) We weten dat hij een goede babbelaar is en het goed kan uitleggen. Wij denken dat hij dat kan overbrengen op de spelersgroep. Ik weet dat sommige supporters negatief staan tegenover zijn terugkeer, dat nemen we erbij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties