City op rozen na wedstrijd tegen Arsenal? "Dan zetten we opnieuw grote druk op de rest"

Maarten Cattaert
| 3 reacties
City op rozen na wedstrijd tegen Arsenal? "Dan zetten we opnieuw grote druk op de rest"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag krijgen we met Chelsea tegen Manchester United en Manchester City tegen Arsenal twee topaffiches in de Premier League. De club van Kevin De Bruyne kan mits een overwinning de grote winnaar van het weekend worden.

Manchester City ontvangt Arsenal in eigen huis. Bezoekend trainer Arsène Wenger is op zijn hoede voor de Citizens, want de laatste drie thuiswedstrijden scoorde City maar liefst 15 keer. Een overwinning van 'de Gunners' kan de titelstrijd nieuw leven inblazen. Wint de thuisploeg, dan zit de club van trainer Pep Guardiola op rozen.

Dat weet Kevin De Bruyne ook. "Het is een belangrijke wedstrijd. Als we winnen, zetten we opnieuw druk op de rest. Manchester United speelt zondag tegen Chelsea, dus één van beide ploegen laat daar ook punten liggen. Dat is ook een voordeel voor ons", vertelt hij aan Sky Sports.

Manchester City is de fiere leider in Engeland met 28 op 30. Stadsgenoot United volgt al op 5 punten. Tegenstander Arsenal telt negen punten minder. Dat kunnen er bij winst dus twaalf worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties