OHL-aanvoerder Daeseleire na verlies op het Lisp: "Je moet maar eens naar Nick zijn rib zien, die is serieus geraakt"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Lier
| 7 reacties
OHL-aanvoerder Daeseleire na verlies op het Lisp: "Je moet maar eens naar Nick zijn rib zien, die is serieus geraakt"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Door de ruime 0-3 zege van Beerschot Wilrijk in het Koning Boudewijnstadion moest OHL achteraf bekeken al minstens vijf keer scoren op het veld van Lierse. Maar OHL verloor met 2-1 en er was toch wat verbijstering over de twee dubieuze tegengoals.

Bij de eerste goal gebeurde er mogelijk een fout op OHL-sluitstuk Nick Gillekens. Bij de tweede tegengoal leek de terugspeelbal van Schuermans op vervangende doelman Henkinet onbedoeld. Uit die onrechtstreekse vrije trap volgde de tweede goal van Ivan Yagan. "Er vielen enkele beslissingen in ons nadeel", zei aanvoerder Dimitri Daeseleire na het mislopen van de eerste periodetitel.

Spijtige fases

"Je moet maar eens naar Nick zijn rib zien, die is serieus geraakt. Het was een schoen in zijn zij. Dat zijn dingen die gebeuren in het voetbal. Het was zeker niet bewust van de scheidsrechter, maar het zijn twee spijtige fases", vervolgt de rechtsachter. "En de tweede tegengoal was geen terugspeelbal. Jammer, maar het is nu zo", wilde Daeseleire er geen drama van maken.

We hebben alles of niks gespeeld, maar het is een teleurstelling geworden - Dimitri Daeseleire

Het zag er enkele minuten goed uit voor OHL na de openingsgoal van Aguemon in de tweede helft. "Na die 0-1 waren we erg sterk. We gaven weinig kansen weg. Maar na de 1-1 gingen de kopjes naar beneden en was er wat verbijstering. We hebben alles of niks gespeeld, maar het is een teleurstelling geworden. Spijtig, maar het blijft nog maar onze tweede verlieswedstrijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties