Geen nieuwe zege, wél tevredenheid bij coaches van Moeskroen en STVV: "Gezien de situatie waarin wij zitten..."

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Moeskroen
| 0 reacties
Geen nieuwe zege, wél tevredenheid bij coaches van Moeskroen en STVV: "Gezien de situatie waarin wij zitten..."
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Moeskroen en Sint-Truiden schoten zaterdagavond met een punt niet veel op. En toch konden beide trainers na het 1-1-gelijkspel leven met de uitslag.

STVV startte sterk met een goal van Charis Charisis na 5 minuten. "We kwamen verdiend 0-1 voor, maar gaven de gelijkmaker te makkelijk weg", vond coach Jonas De Roeck. "We verdedigden naïef vooruit."

"Dat foutje betaalden we cash. Het is de situatie waarin we momenteel zitten... Daar moeten we door. In de tweede helft had Moeskroen het betere van het spel, zonder aan echte kansen toe te komen. Onze inzet was goed, alleen over de manier waarop we de ruimte bespeelden, ben ik minder tevreden. Toch nemen we een goed punt mee naar huis."

Improviseren zonder geblesseerden

Moeskroen ging in de slotfase nog vol voor de overwinning, maar bleef uiteindelijk op een punt steken. "Dit is een terecht resultaat", pikte Moeskroen-trainer Mircea Rednic in. "Gezien onze situatie, met de vele geblesseerden, moesten we opnieuw improviseren. Tegen een sterk georganiseerde ploeg als Sint-Truiden is een punt niet slecht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties