Nieuwe domper voor Antwerp met uitvallen middenvelder, puzzelwerk voor Bölöni problematisch want (te) weinig puzzelstukjes

Nieuwe domper voor Antwerp met uitvallen middenvelder, puzzelwerk voor Bölöni problematisch want (te) weinig puzzelstukjes

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Royal Antwerp staat ondertussen knap vierde in de Jupiler Pro League, maar de match tegen Sporting Lokeren kondigt zich erg lastig aan. Want er zijn wel héél veel spelers onbeschikbaar. Bölöni moest een nieuwe klap incasseren.

Ook Ivo Rodrigues zal niet spelen tegen Sporting Lokeren, want hij komt volgens de oefenmeester dit jaar niet meer in actie vanwege een probleem met de quadriceps. En zo wordt de puzzel voor de coach steeds moeilijker om te leggen.

Bölöni zal donderdag namelijk ook zeker niet beschikken over Alexander Corryn, Geoffry Hairemans en Jelle Van Damme die alledrie geschorst zijn. En achterin is er met Dino Arslanagic nog een verdediger buiten strijd.

Drie fitte verdedigers, hopen op Sall

Resten: Buta, Batubinsika en Borges. Want: Colpaert is geen optie en Moustapha Sall komt net terug uit blessure. De staf probeert Sall klaar te stomen, zodat hij centraal kan spelen en Borges zo kan opschuiven naar de flank om alvast het probleem achterin op te lossen.

Want veel andere oplossingen zijn er niet - net als het euvel om de creativiteit te zoeken op het middenveld. Rodrigues was de meest aangewezen man om de plek van Hairemans in te nemen. Met N'Diaye, Ghandri, Zout & co zijn er nog wel enkele spelers die polyvalent zijn, maar ideaal is het allerminst.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties