Clement weet al wat beter kan: "Ik heb Genk de voorbije maanden aan het werk gezien"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 43 reacties
Clement weet al wat beter kan: "Ik heb Genk de voorbije maanden aan het werk gezien"
Foto: © photonews

Nadat hij dinsdag van iedereen afscheid nam bij Waasland-Beveren, leidde Philippe Clement woensdag zijn eerste training bij KRC Genk. Komende zaterdag wacht voor de nieuwbakken T1 een eerste opdracht.

Genk geeft voor de winterstop nog KV Kortrijk en KV Oostende partij. Nadien volgt een korte break, waarna de Limburgers op stage naar het Spaanse Benidorm trekken.

Veel zal Clement richting zaterdag niet veranderen. "Maar ik wil wel mijn eigen accenten leggen", zegt hij in Het Belang van Limburg. "Ik heb Racing Genk de voorbije maanden aan het werk gezien en heb mijn ideeën over wat beter kan."

Niets is toevallig

"Nee, het is niet toevallig dat we in een oefening diepgang wilden creëren. Geen enkele oefening is toevallig, we hebben telkens een concreet doel voor ogen. Ik was tevreden over de beleving, maar dat is niet uitzonderlijk op de eerste training onder een nieuwe coach. Technisch was het zeker in orde, op dat vlak is hier een basis om op verder te werken. Het fysieke, tactische en mentale gedeelte moeten we nog verder testen", aldus Clement.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties