De Petter over schitterende goal ploegmaat: "Ga hem toch nog eens vragen of het de bedoeling was"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Luik
| 0 reacties
De Petter over schitterende goal ploegmaat: "Ga hem toch nog eens vragen of het de bedoeling was"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard en Sint-Truiden sloten de 20e speeldag af met een 1-1 gelijkspel. Roman Bezus wiste met een olympisch doelpunt nog een goal van Razvan Marin uit. Een gewonnen punt, volgens aanvoerder Steven De Petter.

"Als je zo kort voor het einde nog 1-0 achterkomt, dan mag je blij zijn als je een punt meeneemt", zei De Petter na de match. "In de eerste helft zijn we er enkele keren goed uitgekomen. In de tweede helft was het moeilijker, maar toch gaven we weinig uitgespeelde kansen weg."

Een geniale ingeving van Bezus zorgde in de extra tijd voor de 1-1. De Oekraïner krulde een hoekschop rechtstreeks binnen. "Als het zijn bedoeling was, dan was het heel knap gedaan. Of ik eraan twijfel? Hij kan dat zeker en vast, want hij heeft er de kwaliteiten voor. Ik zal het hem zeker nog eens vragen", lacht de STVV-kapitein.

Acht matchen zonder zege

Een punt op Standard is altijd mooi meegenomen, maar Sint-Truiden kon wel al sinds de 12e speeldag niet meer winnen. "Druk? Die leggen we onszelf op. Bij de ploegen onderaan is het pas echt van moeten. Op verplaatsing een punt pakken is nooit verkeerd. En al zeker niet bij een topclub. We blijven toch mooi meestrijden in de top zes, zeker met de middelen die we hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties