Truitjes worden geveild voor Belgian Homeless Cup: dit shirt is al meer dan 1.000 euro waard

Truitjes worden geveild voor Belgian Homeless Cup: dit shirt is al meer dan 1.000 euro waard

Naar jaarlijkse gewoonte kunt u tijdens de Kerstperiode bieden op het shirt van je favoriete speler in de Jupiler Pro League. De opbrengst gaat dit jaar naar de Belgian Homeless Cup. En dat van Ruud Vormer gaat wel heel wat geld opbrengen.

Op eBay kan je HIER nog altijd bieden. Voorlopig is Ruud Vormer de koploper qua duurste shirt. De Nederlandse kapitein van Club Brugge heeft al een bod van meer dan 1.000 euro op zijn shirt. Bijna dubbel zoveel als voor dat van Geoffry Hairemans, die het ook wel niet slecht doet.

Tijdens de speeldagen rond Kerst dragen alle spelers het logo van de Belgian Homeless Cup op hun shirts. Deze shirts worden vanaf dinsdag 18 december 13u te koop aangeboden via Ebay. De veiling zal duren tot donderdag 28 december om 13u.

Help de daklozen!

De opbrengst van de veiling gaat integraal naar de Belgian Homeless Cup, een organisatie die voetbal inzet om te werken aan de lokale re-integratie van dak- en thuislozen in onze samenleving. De Belgian Homeless Cup bereikt wekelijks meer dan 500 dak- en thuislozen en organiseert 900 trainingssessies per jaar.

U kan HIER nog altijd bieden!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties