? Liverpool haalt fors uit tegen rode lantaarn, Mignolet luistert zijn 200ste match op met clean sheet

Clint Vens
| 0 reacties
? Liverpool haalt fors uit tegen rode lantaarn, Mignolet luistert zijn 200ste match op met clean sheet
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dat Liverpool op het mythische Anfield steevast sterk voor de dag komt, heeft het dinsdagavond nog maar eens bewezen. De ploeg van Simon Mignolet haalde verschroeiend hard uit tegen de laatste in de stand. Swansea ging voor de bijl met maar liefst 5-0.

Al na 6 minuten mochten de Liverpool-fans opveren. Coutinho nam met een weergaloze trap bezoekende doelman Fabianski te grazen.

Na de koffie diepte Liverpool de score verder uit dankzij twee doelpunten van de Braziliaan Firmino en een treffer van verdediger Alexander-Arnold. Oxlade-Chamberlain zette tenslotte de forfaitcijfers op het bord.

Geen goal deze middag voor man in vorm Salah, die blijft steken op 15 goals en zo zakt naar de tweede plaats in de topschuttersstand in de Premier League. Harry Kane neemt de leiding over na zijn hattrick tegen Swansea, hij liet al 18 keer de netten trillen dit seizoen.

200ste match Mignolet

Een fantastische 5-0 overwinning werd het dus voor de manschappen van Jürgen Klopp. Mignolet hield bovendien zijn netten schoon in zijn 200ste match voor Liverpool.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties