Bjorn Ruytinx (37) plakt datum op zijn afscheid: "Ik denk dat ik dan mijn schoenen aan de haak hang"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
Bjorn Ruytinx (37) plakt datum op zijn afscheid: "Ik denk dat ik dan mijn schoenen aan de haak hang"
Foto: © jan mees

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bjorn Ruytinx zakte afgelopen zaterdag naar de Soccer Trophy in Park Spoor Noord (Antwerpen) af voor de Warmste Match ten voordele van G-sport Vlaanderen. De 37-jarige aanvaller ruilde Beerschot Wilrijk tijdens de zomer in voor Sporting Hasselt en voelt het einde van zijn actieve carrière naderen.

Ruytinx is met de Limburgse hoofdstedelingen in de Tweede Amateurliga actief. Sporting Hasselt beleeft een moeizaam seizoen met een voorlopige 11e plaats, maar ging de winterstop wel in met een 9 op 12.

Ik heb de eerste maanden te weinig gespeeld door schorsingen en kwetsuren

"We hebben er een mindere periode opzitten", geeft Ruytinx toe, die ook zelf nog te weinig zijn stempel kon drukken. "Ik heb te weinig wedstrijden gespeeld door schorsingen en kwetsuren. Ik hoop dat dit na Nieuwjaar anders is."

Ruytinx zit in de herfst van zijn carrière, en overweegt te stoppen. "Ik heb nog wel zin om het seizoen af te maken. Maar ik denk dat ik erna mijn voetbalschoenen aan de haak hang", zegt de routinier. "Misschien dat ik nadien links of rechts nog wel een wedstrijd speel voor het goede doel zoals de Warmste Match."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties