? 17 goals in 17 matchen! Spectaculaire ploegmaat van bankzitter Mignolet schenkt Liverpool leuk eindejaar

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 2 reacties
? 17 goals in 17 matchen! Spectaculaire ploegmaat van bankzitter Mignolet schenkt Liverpool leuk eindejaar

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Opluchting troef op Anfield Road. Liverpool leek thuis op weg naar duur puntenverlies tegen Leicester City, maar dat was buiten de onvermijdelijke Mohamed Salah gerekend. De Egyptische toptransfer van 'The Reds' zette de scheve situatie in zijn eentje recht: van 0-1 naar 2-1.

17 goals in 17 matchen, de statistieken van 'Mo' Salah worden alsmaar indrukwekkender. De dribbelvaardige (flank)aanvaller was ook tegen Leicester City beslissend voor 'The Reds'. Het zag er nochtans niet goed uit na 45 minuten.

Al na enkele minuten klungelde de rode thuisdefensie - met sterke beer Matip in een bedenkelijke hoofdrol - erop los. Jamie Vardy nam het geschenkje in dank aan en schoof op aangeven van zijn maatje Mahrez makkelijk de 0-1 binnen.

Mignolet bank, Van Dijk tribune

Simon Mignolet zag het vanop de bank met lede ogen aan, al viel zijn Duitse vervanger Karius niks te verwijten. Nieuwe topaankoop Virgil van Dijk, vandaag al een aandachtige toeschouwer, zal meteen goed van pas komen.

De immer hyperactieve Klopp voelde de bui al hangen, maar gelukkig is er dus altijd nog dribbelwonder en klinische afwerker Salah. De op een na beste schutter in de Premier League verzilverde in de tweede helft eerst een geniale (hak)assist van Mané en een kwartier voor tijd trapte hij de verlossende 2-1 in de korte hoek.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties