Kapitein en CEO van Lierse hebben duidelijke boodschap voor Beerschot na tumultueuze avond op 't Lisp

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 17 reacties
Kapitein en CEO van Lierse hebben duidelijke boodschap voor Beerschot na tumultueuze avond op 't Lisp
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De flink uit de hand gelopen streekderby in 1B tussen Lierse en Beerschot Wilrijk van gisteravond heeft al heel wat tongen losgemaakt en ook kapitein van Lierse Frédéric Frans heeft zo zijn mening over de tumultueuze avond op 't Lisp. Hij heeft een duidelijke boodschap voor Beerschot.

"Ik zag vooral vanuit het vak van Beerschot vuurpijlen komen naar de Lierse-supporters. Ik denk dat dat hier allemaal niet thuishoort. Het is nu de tweede keer dit jaar dat dit met hen gebeurt. Dus ik denk dat Beerschot daar als Club toch eens over moet gaan nadenken. Als aanvoerder moet je dan proberen de boel te gaan kalmeren, maar heel eerlijk: ik denk dat die van Lierse vrij kalm waren, dus ik denk niet dat daar het probleem lag", klinkt het scherp bij Sporza Radio.

"Minder fans Beerschot goedkoper dan net"

Ook CEO van Lierse, Jan Van Elst vindt dat zijn club niks te verwijten valt: "Bezoekers van andere teams zitten even dicht bij onze fans als de bezoekers van gisteren en met die mensen waren er géén incidenten. Wij overwegen dan ook om in de toekomst minder supporters toe te laten van bepaalde teams. We zijn als club bereid om iets te veranderen als dat echt nodig blijkt te zijn, maar dat blijkt eigenlijk maar voor één bezoekende ploeg écht nodig te zijn. Dat is een afweging die we moeten maken. Minder fans van Beerschot toelaten, is misschien goedkoper dan een net hangen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties