Hét geheim van Cercle Brugge? "Het heeft ons dichter bij elkaar gebracht"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 14 reacties
Hét geheim van Cercle Brugge? "Het heeft ons dichter bij elkaar gebracht"
Foto: © SC

Cercle Brugge lijkt net op tijd klaar te zijn voor de eindsprint in 1B. Meer zelfs: het begon het nieuwe jaar zoals het 2017 eindigde. Nog 7 wedstrijden voor de boeg en De Vereniging heeft alles nog in eigen handen. Wat heeft het verschil gemaakt?

"We voelen ons allemaal goed op het veld en er is veel vertrouwen in de groep. We vechten voor elkaar en dat zie je ook op het veld. We laten het hoofd niet meer hangen", aldus doelpuntenmaker Cardona.

Ook doelman Nardi ziet het: "De ploeg begint zich goed te voelen onder elkaar. We moeten zeggen dat we voor elkaar vechten en het gaat steeds beter. De stage heeft goed gedaan aan de ploeg, het heeft ons nog dichter bij elkaar gebracht."

Trainer heeft ons dichter bij elkaar gebracht

Een gevoel dat ook leeft bij Johanna Omolo: "Je ziet dat we aan het groeien zijn en dat er meer vertrouwen is dan in het begin van het seizoen. Hier moeten we op verder bouwen. Alle volgende matchen gaan belangrijk zijn."

Met dank aan Franky Vercauteren? "De nieuwe coach heeft er voor gezorgd dat we dichter bij elkaar staan, dat het er vriendelijker aan toegaat onder elkaar en de stage was een mooie stap daarin, dat speelde ook zeker mee. We hebben ons kunnen aanpassen ondertussen aan zijn manier van spelen", besloot Omolo.

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties