Devroe over zijn toekomst... bij Anderlecht? "Het schrikt me niet af"

Devroe over zijn toekomst... bij Anderlecht? "Het schrikt me niet af"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Algemeen wordt aangenomen dat Luc Devroe de nieuwe sportieve baas wordt op Anderlecht op het moment dat Marc Coucke de club helemaal in handen neemt. De sportief directeur van KV Oostende bevestigt noch ontkent...

Devroe is een vertrouweling van Coucke, getuige daarvan dat hij als enige op de hoogte was van het bod van Coucke op Anderlecht. Maar volgt hij zijn baas ook? "Daar kan ik nu geen antwoord op geven", zegt hij in HLN. "De toekomst zal dit moeten uitwijzen. Ik heb op dit moment geen enkele onderhandeling gevoerd met Anderlecht."

Ik weet hoe ik met de druk bij een topclub moet omgaan

Devroe zou er echter niet voor terugschrikken. "Over tien jaar moet ik het niet meer doen. Het is helemaal anders dan bij een subtopper, maar het schrikt mij niet af. Er is veel meer druk, belangstelling en media-aandacht, maar ik weet hoe er mee om te gaan. Of ik probeer dat toch te doen."

"Bij een topclub sta je in het oog van de storm, het is 'part of the job'. Om in de boekjes te komen, hoef ik het niet te doen. Het is zo al erg genoeg. Als ik in Knokke iets ga eten, vragen ze nog altijd of ik die van Brugge ben", lachte hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties