Sollied ziet kansen voor Gent: "Thuis kunnen ze winnen van iedereen, ook van Club"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 19 reacties
Sollied ziet kansen voor Gent: "Thuis kunnen ze winnen van iedereen, ook van Club"
Foto: © photonews

Trond Sollied volgt het voetbal nog steeds op de voet. Zondag staan de clubs waarmee hij de meeste successen boekte tegenover elkaar. Hij ziet kansen voor de Buffalo's.

"Gent voetbalt weer met vertrouwen onder Vanderhaeghe. Thuis kan het winnen van iedereen", aldus Sollied in Het Laatste Nieuws. Ook van Club. "Daar zijn ze toe in staat. Maar ze moeten hun eigen spel spelen en Brugge achteruit duwen. Dan wordt het interessant."

"Ik verwacht een intense match, met veel duels. Wie het eerst scoort, kan de match winnen. Gent moet zorgen dat het controle heeft over de spitsen van Brugge én over Vanaken, maar zonder hun eigen spel te verloochenen. Als je ziet hoe weinig goals ze tegenkrijgen, hoeven ze niet bang te zijn."

Kubo heeft iets extra

Voorin komt het ook los, vooral Yaremchuk steekt in bloedvorm. "Ik zie veel goeie dingen van Yaremchuk en die worden me ook bevestigd door mensen die de trainingen zien. Het is normaal dat een speler die uit Oekraïne komt, aanpassingstijd nodig heeft. Ik heb dat destijds ook meegemaakt met Serebrennikov. Maar Yaremchuk heeft vijf keer gescoord in vijf matchen."

"Hij is een opportunist, want Gent dwingt niet zo veel kansen af. Hij kan Brugge pijn doen. Maar Kubo kan dat ook. Ik heb hem goals zien maken waarbij hij zeven spelers voorbijging op een paar meter. Hij heeft iets extra, ik vind hem een interessante speler."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties