Reactie Geen opwarming en snel geel, maar wel cruciale eerste goal voor Cools: "Het was niet gemakkelijk om zo in te vallen"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Beveren
| 0 reacties
Geen opwarming en snel geel, maar wel cruciale eerste goal voor Cools: "Het was niet gemakkelijk om zo in te vallen"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De concurrentie is zwaar op het middenveld van Waasland-Beveren. De laatste maanden is Jens Cools een beetje naar het achterplan verdwenen, maar tegen Zulte Waregem bezorgde hij de Waaslanders wel een verdiend punt met zijn eerste goal van het seizoen.

"De wedstrijd had eerlijk gezegd in de eerste helft al gespeeld moeten zijn. Maar we laten het na om onze kansen af te maken", aldus Cools, die wel op het veld stond bij de twee tegengoals. "Ze scoren twee keer op een voorzet van Kaya. We weten dat ze daar sterk op zijn, en toch… Ik vond dat we niet goed stonden op die fases."

Ik moest even wachten op mijn tweede adem

Lastige omstandigheden

Maar dankzij zijn goal pakte W-B wel nog een verdiend punt. "Scoren is altijd leuk, zeker als het iets opbrengt. Maar het was niet makkelijk om in te vallen, ook omdat het zo koud was. Op mijn leeftijd is dat niet meer zo vanzelfsprekend", lachtte de middenvelder. "Jur had zijn enkel omgeslagen en ik had enkel tijd om één keer over en weer te lopen."

"Het was niet gemakkelijk. En dan krijg ik meteen een gele kaart, die ik eerlijk gezegd nogal licht vond. Daardoor kon ik in sommige duels niet meer voluit gaan. Maar ik ben blij dat het op deze manier is afgelopen", besloot Cools.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties