Maes blikt vooruit naar Union en reageert op vertrek Lenders: "Daar kan je alleen maar respect voor hebben"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Maes blikt vooruit naar Union en reageert op vertrek Lenders: "Daar kan je alleen maar respect voor hebben"
Foto: © photonews

Beerschot-Wilrijk verzekerde zich vorig weekend met een zege van een plek bij de top-vier. Nu rest nog de voorbereiding op de belangrijke finalewedstrijden voor de promotie. Eerst wacht Union.

Daar heeft Alexander Maes alvast goeie herinneringen aan. "De vorige wedstrijd daar was speciaal omdat we die eerste periode pakten. Ook omdat er zoveel supporters de verplaatsing konden meemaken", aldus de polyvalente kracht van Beerschot Wilrijk in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Nu gaan we met het gevoel dat we opnieuw kunnen winnen. Union ligt ons en persoonlijk heb ik tegen hen ook altijd beslissend kunnen zijn."

Dat grote supportersaantal van enkele maanden terug was een uitzondering. In het Koning Boudewijnstadion zullen zondag wat minder Beerschot Wilrijk-supporters zitten. "Nu mogen er een pak minder mee. Dat is jammer, het is een uniek stadion, maar het zou mooier zijn mocht het wat voller zitten."

Jammer, ik heb een heel goeie band met Fred

-Alexander Maes over afscheid Fred Lenders

De focus van Beerschot Wilrijk ligt uiteraard op die finalewedstrijden. "Mathematisch hebben we nog een kans op die tweede periodetitel, maar daar moeten we ons niet op focussen. We gaan elke wedstrijd voor onze supporters voor de drie punten, om zo met een goed gevoel naar die finales toe te werken."

Maes reageerde ook kort op het afscheid van Fred Lenders uit het bestuur. "Ik heb dat vanochtend vernomen. Ik vind het jammer, want ik heb een heel goeie band met Fred. Het is een persoonlijke keuze en als speler kan je daar alleen maar respect voor hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties