Reactie Brugse aanval draaide op volle toeren, maar achterin... "Dit is niet normaal"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Brugge
| 14 reacties
Brugse aanval draaide op volle toeren, maar achterin... "Dit is niet normaal"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge droop zondagavond af na een 3-3 tegen Charleroi. De thuisploeg had zelf uitstekend gevoetbald, maar er werd enorm geklungeld achterin.

Hans Vanaken had het verdiend om de matchwinnaar te zijn. Hij trok Club Brugge een tweede keer langszij met een fantastische goal en kende de hele wedstrijd zijn geniale ingevingen.

“We hadden er vier moeten maken als we wilden winnen. Dat is toch niet normaal", vroeg hij zich achteraf af. Ook Vormer gaf hetzelfde aan. "Als je vier keer moet scoren om een match te winnen, wordt het heel moeilijk.”

Gabulov eruit?

Dus moet er (alweer) een duchtig woordje gesproken worden. "We moeten alles goed analyseren", ging Vanaken verder. "Hier moeten we een mouw aan passen, want zo kan dit niet verder."

En toch is er ogenschijnlijk nog geen vuiltje aan de lucht, met die grote voorsprong. Maar als blauw-zwart niet oplet, gaat het nog spoken in play-off 1. Over spoken gesproken, haal alsjeblieft die Gabulov uit dat doel. Kenneth Vermeer moet zich intussen op de bank afvragen wat er met hém scheelt, als hij die gekke Rus steevast voor zich in de pikorde moet dulden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties