Coucke biedt excuses aan: "Ik weet dat ik daar mensen pijn mee heb gedaan"
Clint Vens
| 1 reacties

Marc Coucke bood zijn excuses aan voor de onzekerheid waarin KV Oostende leefde de laatste twee maanden

Coucke biedt excuses aan: "Ik weet dat ik daar mensen pijn mee heb gedaan"
Foto: © photonews

Donderdagnamiddag werd bekend dat Peter Callant de nieuwe voorzitter wordt van KV Oostende. Menig Oostende-supporter slaakte ongetwijfeld een zucht van opluchting bij het horen van dat nieuws. Ook Marc Coucke, vanaf 25 februari de nieuwe voorzitter van Anderlecht, is blij dat de verkoop achter de rug is.

Coucke excuseert zich bij Het Nieuwsblad voor de onzekerheid waarin de kustclub de voorbije maanden leefde: "Ik sta hier toch met gemengde gevoelens en voel zowel opluchting als pijn. Ik ben fier op ons werk van de voorbije vijf jaar, maar ik weet dat ik heel veel mensen pijn heb gedaan. Daarom wil ik me ook excuseren voor de onzekerheid van de laatste twee maand. Ik ga deze mooie club ongelofelijk hard missen. Ik probeer tussendoor nog eens te komen, maar nu heb ik gekozen voor een nieuwe uitdaging."

Ik weet dat ik heel veel mensen pijn heb gedaan. Daarom wil ik me ook excuseren voor de onzekerheid van de laatste twee maand.

Topteam

De verkoop ging al bij al vrij vlot, ondanks andere berichtgevingen vanuit de pers: "Ik vond eigenlijk dat het makkelijker ging dan gedacht. Het enige probleem was dat het moest afgerond worden binnen twee maand. En dat de situatie dan constant in de pers verschijnt, creëerde wel onrust. Maar het feit dat we de nieuwe eigenaar tot op het allerlaatste moment geheim konden houden, maakt me fier. Het bewijst dat we een topteam hebben bij KV Oostende.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties