Reactie Krijgt huurling van Cercle Brugge een kans in de finales? Ervaren rot Echiéjilé toont zich in laatste paar matchen

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Brugge
| 3 reacties
Krijgt huurling van Cercle Brugge een kans in de finales? Ervaren rot Echiéjilé toont zich in laatste paar matchen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Elderson Echiéjilé (30) heeft geen makkelijk seizoen achter de rug. De huurling van Monaco kwam voor nieuwjaar nauwelijks aan speelkansen in Turkije en in Brugge overkomt hem net hetzelfde. Al stond hij de laatste twee matchen wel in de basis. Een voorbode voor de finales?

Tegen Westerlo liet Francky Vercauteren de potige verdediger opnieuw starten. “Ik begin stilletjesaan te wennen aan dit team en de competitie. Qua speeltijd is het nog niet meegevallen voor mij. Het is zeker een uitdaging”, legt hij achteraf uit.

Genoeg ervaring

Snel klaarstomen om te gebruiken in de finales? De ervaring heeft hij alvast. “Ja, ik heb in mijn carrière in grote competities én finales gespeeld”, zegt hij. Echiéjilé heeft onder andere Champions League gespeeld met Braga en een WK met Nigeria.

"We weten hier allemaal wat er op het spel staat. We werken al een heel seizoen naar de promotie toe, dus het vertrouwen is groot voor deze twee wedstrijden. We zijn relaxed en nu moeten we nog twee keer alles geven om het gewenste resultaat te behalen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties