Analisten het nog niet eens over Lukaku: "Dan is hij er nog niet klaar voor" vs "Je moet hem tijd geven"

Analisten het nog niet eens over Lukaku: "Dan is hij er nog niet klaar voor" vs "Je moet hem tijd geven"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Romelu Lukaku heeft dit weekend de criticasters lik op stuk gegeven met een doelpunt en een assist voor Manchester United tegen het Chelsea van Courtois en Hazard. En toch zijn de analisten het nog steeds niet eens over Big Rom.

Tegen Chelsea scoorde Lukaku dus, maar in het verleden stond de 24-jarige spits van de Rode Duivels al te weinig aan het kanon tegen de absolute topploegen in de Premier League. En dus gaf hij de criticasters nu wel lik op stuk, maar toch moet het nog meer en nog constanter worden.

Dat meent toch alvast Marc Degryse in Sports Late Night: “Vooral in Engeland leeft zoiets, maar tot nu toe had hij nog niet gescoord in topwedstrijden. Agüero, Kane, … die doen dat wel en dan begint de vergelijking. Dat is de wet van een topclub, als hij daar nog niet mee kan leven is hij er nog niet helemaal klaar voor.”

Romelu nemen zoals hij is

Eddy Snelders pareerde: “Gezien zijn leeftijd … het is niet zijn eerste jaar dat hij veel scoort en echt wel weet te bevestigen. Het is zijn eerste jaar bij een topclub als Manchester United, je moet hem daarin nu toch wat tijd geven.”

Hugo Broos is duidelijk: “Je moet Lukaku nemen hoe hij is. Het is een spits waarvan je geen technische tierlantijntjes verwachten. Soms verwachten ze misschien te veel van hem, maar er gaat kracht vanuit en hij scoort zijn doelpunten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties