Mama Carrasco verdedigt haar zoon: "Het WK komt niet in gevaar, integendeel zelfs"

Mama Carrasco verdedigt haar zoon: "Het WK komt niet in gevaar, integendeel zelfs"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Yannick Carrasco is op weg naar China en gaat er de nodige miljoenen opstrijken. De commotie rond die transfer is groot. Moeder Carmen geeft nu haar mening: "Die negatieve commentaren? Daar trekt Yannick zich niks van aan."

Iedereen zegt dat de Rode Duivel voor het geld naar het Chinese Yifang trekt. "Hoeveel Yannick zal verdienen, interesseert me zelfs niet", zegt zijn moeder en tevens vertrouwenspersoon in HLN. "Hoe meer, hoe beter, zeker? Ik weet dat hij het niet voor het geld doet - da's het enige wat telt. Trouwens, als u zegt dat veel mensen in zijn plaats hetzelfde zouden doen, dan geef ik u gelijk. Weet u, de kritiek stoort me. Respecteer toch zijn keuze. Zoals ik dat ook doe."

Duivels

Carrasco ging immers niet over één nacht ijs. "We hebben vaak over deze transfer gesproken. De pro's en de contra's tegenover mekaar afgewogen. En zijn gevoel zit gewoon goéd."

En Roberto Martinez hoeft volgens Carmen niet te panikeren. "Het WK komt niet in gevaar omdat hij buiten Europa zit. Dat bewijst Witsel toch ook? Bij Dalian Yifang zal hij net méér spelen dan in Spanje. En ik heb de stad bekeken via Google: nétjes, toch?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties