"Carrasco werd niet door wrede ouders in samenwerking met een bende mensensmokkelaars naar een werkkamp in China gestuurd hoor"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties
"Carrasco werd niet door wrede ouders in samenwerking met een bende mensensmokkelaars naar een werkkamp in China gestuurd hoor"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er is al heel wat geschreven en gezegd over de opmerkelijke transfer van Yannick Carrasco naar China. De ene voetbalfan begrijpt er vanuit zuiver sportieve logica geen bal van, de andere bekijkt het financieel en toont begrip. En wat is de mening van de Nederlandse topanalist Jan Mulder?

De 72-jarige Mulder, die graag al eens een boompje opzet over de macht van het geld in het voetbal, toont zich opvallend mild voor de 24-jarige Rode Duivel: "Ter herinnering: Carrasco is 24. Deze volwassen man werd niet door twee wrede ouders in samenwerking met een bende mensensmokkelaars naar een werkkamp in het noorden van het Chinese rijk gestuurd, het arme kind heeft een contract getekend van tien miljoen euro netto per jaar. Duur: zes jaar. Winst: 60 miljoen", klinkt het bij HLN.

"Het duizelt me en ik gun hem al zijn auto’s. Carrasco is een sierlijke voetballer met een eigen stijl. Geweldige speler. Genieten maar, Chinezen! Hij zal elke zondag in de basis staan bij Dalian Yifang, wat goed is voor zijn WK-kansen. Axel Witsel heeft er ook geen seconde onder geleden toen hij voor ontelbare euro’s naar Tianjin Quanjian ging. Witsel speelt gewoon zijn normale spel bij de Rode Duivels verder", besluit Mulder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties