Mechelse bank houdt Eupen in de gaten: "We moeten inspelen op de situatie en zij zullen ongetwijfeld hetzelfde doen"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Mechelen
| 1 reacties
Mechelse bank houdt Eupen in de gaten: "We moeten inspelen op de situatie en zij zullen ongetwijfeld hetzelfde doen"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nog maar twee speeldagen te gaan en dat betekent dat alle acht wedstrijden in de JPL op hetzelfde moment gespeeld worden. Dennis Van Wijk moet toegeven dat hij Antwerp-Eupen bijna even hard zal volgen als Standard-Mechelen.

"Euforie en teleurstelling hangen dicht bij elkaar. Het zal van onszelf afhangen, maar ook van Eupen", weet Dennis Van Wijk. Terwijl hij punten probeert te halen in Luik, doet de andere rode lantaarn hetzelfde in Antwerpen.

Wees maar zeker dat ze van elkaar op de hoogte zullen. "Iedereen heeft dit tegenwoordig constant vast", zegt Van Wijk met zijn smartphone in de lucht. "Iemand op de bank zal het wel volgen. Het is natuurlijk een groot verschil: voor, achter of gelijk. We moeten inspelen op de situatie en zij zullen ongetwijfeld hetzelfde doen."

Niet rekenen op Antwerp

Antwerp, de tegenstander van Eupen, speelt nog voor PO1 en bovendien heeft Dennis Van Wijk er een verleden. Al speelt dat volgens hem weinig rol. "Ik heb bij veel ploegen gezeten, hoor. Als ik met iedereen contact moest houden, maakte ik elke dag duizend telefoontjes. Daarnaast is Antwerp een heel andere ploeg", relativeert de coach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties