Live De spanning om de promotie stijgt: Beerschot Wilrijk en Cercle Brugge kijken elkaar een eerste keer in de ogen

Sander De Graeve Johan Walckiers
Sander De Graeve en Johan Walckiers
| 0 reacties
De spanning om de promotie stijgt: Beerschot Wilrijk en Cercle Brugge kijken elkaar een eerste keer in de ogen
Foto: © photonews

In Antwerpen en Brugge stijgt de druk. Beerschot Wilrijk en Cercle Brugge kijken elkaar zondagnamiddag een eerste keer in de ogen. De inzet: een ticket richting Jupiler Pro League.

De Mannekes bleven in aanloop naar de finales niet gespaard van blessures. Marc Brys kan in de heenmatch niet rekenen op Jaric Schaessens (schouderoperatie), Jacques Zoua (spierletsel), Tom Pietermaat (enkelbreuk), Alexander Maes (rug), Richard Mbombo (spierscheur) en Fessou Placca (enkel).

De namen die straks wel van de partij zijn bij de thuisploeg: Romo, Steelant, François, Dom, Swinkels, Prychynenko, Van den Bergh, Diarra, De Jonghe, Van Hyfte, Tanor, Ekangamene, Essikal, Octavio, Messoudi, Boulaouali, Losada, Sappinen, Hoffer en Okotie.

Het belooft voor de Vereniging een hete namiddag te worden in een vol Olympisch Stadion. De West-Vlamingen willen met een gunstige uitgangspositie de return van zaterdag 10 maart aanvatten.

Frank Vercauteren trekt met de volgende namen naar Antwerpen:

Neemt Beerschot Wilrijk een optie op de promotie of zorgt Cercle Brugge voor een ideale uitgangspositie? (Waag HIER jouw kans bij UNIBET)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties