Opnieuw een gevoelige transfer van Standard naar Anderlecht? 'Pa van Edmilson praat met Devroe'

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 15 reacties
Opnieuw een gevoelige transfer van Standard naar Anderlecht? 'Pa van Edmilson praat met Devroe'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de wintermercato van 2017 maakte Adrien Trebel de overstap van Standard naar Anderlecht. Een transfer die een voltreffer bleek voor de Brusselaars. Mogelijk volgt anderhalf jaar later Junior Edmilson dat spoor.

De vader van Junior Edmilson zakte donderdag naar Neerpede af. Op het oefencomplex van paars-wit sprak hij met nieuwbakken sportief directeur Luc Devroe, zo meldt Het Nieuwsblad.

Vader Edmilson was vergezeld van Georges Heylens en diens makelaar. Het viertal zat rond de tafel om een eventuele verhuis naar de hoofdstad te bekijken.

Contract tot midden 2019

De vleugelaanvaller ligt nog tot midden 2019 onder contract bij Standard en kreeg ook een voorstel tot verlenging. Edmilson besliste om pas na de play-offs de knoop over zijn toekomst door te hakken.

Naast Anderlecht tonen nog andere clubs interesse in de winger. Hoewel hij eerder benadrukte dat hij naar het buitenland wil, doet de aanwezigheid van vader Edmilson anders vermoeden. Ook in de winter werd zijn naam al aan de uittredende landskampioen gelinkt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties