Ivan Leko is markante prognose van vóór seizoen nog niet vergeten: "Dat betekent voor mij dat Genk gemaakt is om kampioen te spelen"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 9 reacties
Ivan Leko is markante prognose van vóór seizoen nog niet vergeten: "Dat betekent voor mij dat Genk gemaakt is om kampioen te spelen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Club Brugge leven ze na twee fraaie prestaties ontspannen toe naar de match in en tegen Genk van morgenavond. Een lastige verplaatsing voor blauw-zwart, maar dat wil niet zeggen dat Ivan Leko zomaar tevreden zal zijn met een schamel puntje.

"Of ik tevreden ga zijn met een gelijkspel? Neen, wij gaan naar Genk om te winnen want wij zijn Club Brugge. Dat is mijn karakter en ook dat van mijn ploeg. We gaan er morgenavond alles doen om die match te winnen. Wat tijdens de match gebeurt en hoe die partij verloopt, daar zullen we dan achteraf wel over praten. Was het genoeg of niet genoeg? Kunnen wij blij zijn met een draw of niet..."

Had Genk hoger kunnen staan indien Clement vroeger op het trainersbankje had gezeten? Ivan Leko had op die vraag een gevat antwoord in huis: "Ik weet nog héél goed dat jullie, de media, voor het seizoen uitpakten met de prognose dat Genk beter was dan Club Brugge. Dat betekent voor mij dat die ploeg gemaakt is om kampioen te spelen of om minstens top-3 te halen", klonk het op de persbabbel.  

"Waarom zij staan waar ze nu staan en waarom ze zo weinig punten gepakt hebben in de reguliere competitie is een ander verhaal en het is niet aan mij om daar een antwoord op te geven", aldus de coach van blauw-zwart. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties