Fellaini onderhandelt met Manchester United, maar... "Ik ga het ook geen tien keer vragen"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 2 reacties
Fellaini onderhandelt met Manchester United, maar... "Ik ga het ook geen tien keer vragen"

Verlengen of vertrekken? Het contract van Marouane Fellaini loopt deze zomer en voorlopig is er nog geen akkoord, terwijl clubs over de hele wereld aan zijn mouw trekken. Nu spreekt de Rode Duivel er zelf over.

"Ik ben nu dertig jaar, einde contract en in onderhandeling met Manchester United. Er zijn meerdere clubs die interesse tonen", verduidelijkt Fellaini in Sport/Voetbalmagazine. "Ik wacht af wat er gaat gebeuren."

Ik sta open voor alles

Beide partijen verkiezen een contractverlenging, maar die blijft nu toch al bijzonder lang uit. "Heel de staf doet er alles aan opdat ik zou blijven. De club heeft vorig jaar mijn contract niet verlengd. Nu sta ik in een sterke positie, zeker gezien Mourinho heeft verklaard dat hij me wil houden." Waarom is die handtekening dan nog niet gezet? 

Fout van Manchester United

"Vorig jaar ben ik naar de coach toe gestapt en heb ik gezegd dat ik een nieuw contract wilde. Ik heb dan nog een tweede ontmoeting gehad, maar ik ga het ook geen tien keer vragen. Nadien werd ik dan belangrijk voor de ploeg... En een goeie speler kost minimaal 50 miljoen euro. De club weet dat ze daar in de fout is gegaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties