Preud'homme of Sa Pinto? Eric Gerets heeft een erg verrassend advies klaar

Preud'homme of Sa Pinto? Eric Gerets heeft een erg verrassend advies klaar
Foto: © photonews

Er is de voorbije weken heel wat geschreven over de nakende komst van Michel Preud'homme bij Standard. Ook Eric Gerets heeft daar wel iets over te zeggen. Een verrassend oordeel heeft hij klaar.

Eric Gerets steekt zich alvast niet weg: "Ik praat vaak met Sa Pinto, het contact tussen ons loopt prima. Hij heeft fouten gemaakt, bijvoorbeeld zich laten vallen op het veld van Anderlecht", opent de gewezen topcoach en speler.

"Toch heeft hij te veel commentaar gehad op zijn werk. Zijn parcours staat er wel en qua keuzes kan niemand hem iets verwijten dit seizoen", klinkt het bij Sudpresse.

Sa Pinto moet blijven als je correct wil zijn

En dus is Gerets duidelijk: "De club heeft stabiliteit gevonden en is op het goede spoor. Als ze correct willen blijven, dan moet Sa Pinto blijven bij Standard. Ze moeten hem de kans geven, want hij heeft mee voor de resultaten van de voorbije maanden gezorgd."

Straffe uitspraken toch wel, want Gerets is een goede vriend van ... Michel Preud'homme: "Michel is een vriend en een goede trainer, het zou ook een goede keuze zijn voor Standard natuurlijk. Maar mijn advies is duidelijk: ik hoop dat de Portugees gaat blijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties