Chelsea-legende geeft duidelijke hint over toekomst Rode Duivel: "Hij is magisch, je moet rond spelers als hem bouwen"

Clint Vens
| 2 reacties
Chelsea-legende geeft duidelijke hint over toekomst Rode Duivel: "Hij is magisch, je moet rond spelers als hem bouwen"
Foto: © photonews

Eden Hazard schonk zijn team Chelsea onlangs de FA-cup met een glansrijke prestatie en feilloos omgezette penalty. Het zou wel eens het laatste wapenfeit kunnen zijn van de Rode Duivel, want het gonst van de geruchten over een mogelijk transfer.

Real Madrid vertoont al geruime tijd nadrukkelijke interesse in de 27-jarige flankaanvaller. De Chelsea-fans zouden hem echter niet graag zien vertrekken, net als clublegende Frank Lampard, die de loftrompet steekt over de aanvoerder van de Belgische nationale ploeg. 

Magisch

"Hij is zonder enige twijfel een speler van wereldklasse. Hij is bovendien ook een talisman voor de club, want hij is magisch. Wanneer het gelijk staat, neemt Hazard het voortouw en verandert er iets aan. Hij kan iets creëren uit het niets en ik vind hem fantastisch."

Bouwen rond Hazard

"Als je vooruit wil blijven gaan, moet je spelers als Hazard houden en dan daarrond verder bouwen. Ik hoop uiteraard dat hij blijft, maar als het over geld gaat, moet je dat niet aan mij vragen... Dat is aan hen om met elkaar te regelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties