Wedstrijd op jeugdtoernooi van FC Dender loopt helemaal uit de hand: ouders op de vuist tijdens match U8
Bart Vandenbussche
Bart Vandenbussche
| 31 reacties

Ouders van ploegen op U8-toernooi in Denderleeuw knokken erop los

Wedstrijd op jeugdtoernooi van FC Dender loopt helemaal uit de hand: ouders op de vuist tijdens match U8

Op een jeugdtoernooi van het Oost-Vlaamse FC Dender is een wedstrijd voor U8 helemaal omgetoverd tot een ordinaire vechtpartij. Enkele ouders kregen het met elkaar aan de stok, wat resulteerde in enkele rake klappen.

De U8 van Tubeke en Thes Sport namen het tegen elkaar op, maar enkele ouders kregen het aan de zijlijn met elkaar aan de stok. "Eerst waren ze over en weer aan het schelden", vertelde een getuige bij HLN. "Wat later ontstond een ware knokpartij."

Op beelden was te zien hoe de knokpartij helemaal uit de hand liep. "Spelertjes, die nog op het veld stonden, zagen alles gebeuren", gaat de getuige verder. "Enkele kinderen op en naast het veld begonnen te wenen. De wedstrijd, die toch al op zijn einde liep, is niet meer hervat”, aldus nog de ooggetuige.

Plaats 25 of 26

Ook Wim Moortgat van organiserende ploeg FC Dender reageerde. "Het ging om plaats 25 of 26 op het toernoo", aldus Moortgat. "De discussie ging over een bal die al dan niet binnen of buiten was, en waaruit een doelpunt is ontstaan. Voor de rest is het toernooi vlekkeloos verlopen. Hier liep vandaag 10.000 man rond."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e nationale

Nieuwste reacties