Januzaj komt terug op hetze met Scifo van drie jaar terug: "Het klopt absoluut niet"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Tubeke
| 6 reacties
Januzaj komt terug op hetze met Scifo van drie jaar terug: "Het klopt absoluut niet"
Foto: © photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Adnan Januzaj was één van de verrassingen in de voorselectie van Roberto Martinez voor het WK in Rusland. Hij was er immers lange tijd niet bij. In november maakte hij zijn terugkeer bij de Rode Duivels, maar spelen deed hij niet. En wat was dat met die beloften in 2015?

"Dat ik een selectie geweigerd heb, klopt helemaal niet", reageerde Adnan Januzaj duidelijk wat geprikkeld op de vraag of hij effectief een selectie voor de U21 weigerde. Dat was nochtans het discours van Enzo Scifo destijds. Wilmots stond enkele spelers van de A-ploeg af aan de beloften voor een belangrijke wedstrijd.

Scifo gaf toen aan dat Januzaj een slechte mentaliteit had. "Ik wou me op dat moment op mijn club concentreren, omdat ik niet in een goeie periode zat. Maar een officiële selectie heb ik nooit geweigerd", hield Januzaj vol.

Er verschenen alleen maar slechte zaken over mij in de pers

-Adnan Januzaj

Dat we drie jaar na de feiten maar zijn kant van het verhaal horen, ligt dan weer wel aan de winger zelf. "Ik wou inderdaad geen interviews geven omdat ik me op dat moment op mijn club wou concentreren. Er verschenen ook alleen maar slechte zaken over mij in de pers."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties