Serieuze opsteker voor Bob Peeters in aanloop naar nieuwe seizoen met 1B-club Westerlo

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 6 reacties
Serieuze opsteker voor Bob Peeters in aanloop naar nieuwe seizoen met 1B-club Westerlo
Foto: © photonews

Ook de clubs uit 1B werken op dit moment volop aan de uitbouw van hun spelerskernen voor het nieuwe seizoen 2018-2019. Bij Westerlo hebben ze alvast een gouden zaak gedaan want de ploeg van Bob Peeters houdt een absolute sterkhouder langer aan boord.

De Kemphanen kondigden op Twitter namelijk aan dat Maxime Biset langer in 't Kuipje blijft. De 32-jarige verdediger verlengde zijn contract met twee seizoenen inclusief optie voor een extra jaartje. De betrouwbare en ervaren ex-speler van KV Mechelen en Antwerp is dan ook een belangrijke schakel. 

"Hij maakte bij KVC Westerlo een geweldige indruk. Met 2.439 speelminuten van de 3.060 minuten speelde hij het hoogste aantal van iedereen. Sinds zijn komst miste hij  slechts één match door een (gele) schorsing. In alle andere wedstrijden speelde hij de volledige 90 minuten. Maxime scoorde ook één keer de winning goal tegen Union Saint-Gilloise. In het seizoen 2017-2018 kreeg hij de trofee Kemphaan van het seizoen", klinkt het enthousiast op de clubwebsite.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties