Peter Vandenbempt over onvergeeflijk scenario van de Rode Duivels: "In dat geval mogen ze te voet terugkeren uit Rusland"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 13 reacties
Peter Vandenbempt over onvergeeflijk scenario van de Rode Duivels: "In dat geval mogen ze te voet terugkeren uit Rusland"
Foto: © photonews

Na een intense voorbereidingscampagne reisden de Rode Duivels woensdag naar Rusland af. Maandag wacht voor de troepen van Roberto Martinez de eerste poulewedstrijd tegen Panama.

Elf procent van onze lezers ziet de Rode Duivels niet verder komen dan de groepsfase. (Lees er HIER meer over) Nochtans zitten de Belgen met Panama, Tunesië en Engeland in een haalbare poule onderverdeeld.

"Als België uitgeschakeld wordt in de groepsfase, stel ik voor dat de Rode Duivels te voet terugkeren uit Rusland", blikt commentator Peter Vandenbempt vooruit bij Sporza. "Dan hebben ze toch tijd. Dat scenario is ondenkbaar en ook onvergeeflijk."

Ook met een tweede plaats bekeren de Belgen namelijk verder. "Je kunt altijd links of rechts eens tegenslag hebben, maar dan word je nog 2e in de groep, wat eigenlijk ook niet zou mogen op basis van het aanwezige talent. Ik  zou er met mijn verstand niet bij kunnen als we eruit gaan in de 1e ronde. Zelfs niet als er een paar verdedigers uitvallen of pakweg Hazard niet fit is voor de 1e match."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties