Axel Witsel reageert op dubbele kritiek aan zijn adres en hij laat zich ook uit over vertrek uit China

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties
Axel Witsel reageert op dubbele kritiek aan zijn adres en hij laat zich ook uit over vertrek uit China
Foto: © photonews

Axel Witsel is nu niet bepaald de meest onbesproken figuur. Niet iedereen is fan van de vaak onopvallende nummer zes en er is die spraakmakende transfer naar China. Maar de 29-jarige metronoom op het middenveld laat zich niet uit zijn lood slaan.

"Of ik iets te bewijzen heb aan mensen die niet in mij geloven? Nee, niet echt. Als je al 90 caps hebt dan wil dat wel iets zeggen. Maar als er bepaalde mensen niet in mij geloven of het feit dat ik naar China ben vertrokken… Ach, ik heb die kritiek niet gevolgd, maar je krijgt het uiteraard wel te horen", zegt Witsel bij Ruben Van Gucht in Villa Sporza.  

Hard werken = beloning

"Als je het zelf niet leest, is er altijd wel iemand van je familie die het jou zal vertellen. Ik heb er nooit veel aandacht aan geschonken, ik ben altijd mijzelf gebleven en ben ook altijd positief gebleven. Ik heb altijd hard gewerkt en uiteindelijk word je daar altijd voor beloond."

En dan is er nog het transferluik want hij zal toch niet eeuwig in China blijven kamperen? "De deur voor een terugkeer naar Europa staat open. Ik ben nog maar 29, hé. Ik ben er nog geen 34 dus alles is nog mogelijk. Tuurlijk droom ik dus nog, je moet altijd blijven dromen in het leven", klinkt het filosofisch bij de krullenbol. 



 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties