Duitse international die de boter gefret had na nederlaag tegen Mexico pakt uit met bijzonder argument om zich te verdedigen

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties
Duitse international die de boter gefret had na nederlaag tegen Mexico pakt uit met bijzonder argument om zich te verdedigen
Foto: © photonews

Bij Duitsland zijn ze nog altijd aan het bekomen van die nederlaag tegen Mexico van afgelopen zondag. De wereldkampioen bakte er weinig van en had het bijzonder lastig met de snelle aanvallers van de tegenstander. Ook Sami Khedira deelde flink in de malaise en kreeg dan ook heel wat kritiek.

De 31-jarige speler van Juventus staat zelfs ter discussie en zou tegen Zweden zelfs zijn basisplaats verliezen aan Ilkay Gündogan van Manchester City. Maar Khedira laat zich niet zomaar in de hoek drummen en gaat in het verweer: "Ik kan leven met de kritiek. Van mij mag iedereen schrijven wat hij wil, daar kan ik mee leven. Maar je mag niet vergeten dat de ruimte tussen verdediging en middenveld enorm was."

En dan kwam een opmerkelijke uitspraak van de centrale middenvelder: "Je hebt Usain Bolt nodig om zulke gaten dicht te lopen, geen enkele Duitse speler kan dat. Wissels doorvoeren, zal het probleem niet oplossen. Als we met dezelfde mentaliteit op het veld komen, zal er niks veranderen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties