OFFICIEEL: René Weiler gaat officieel aan de slag in thuisland Zwitserland (en dus niet bij Al Shabab)

Redactie
OFFICIEEL: René Weiler gaat officieel aan de slag in thuisland Zwitserland (en dus niet bij Al Shabab)
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 16/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Sels - Weiler - Can - Wesley - Marin - N'Sakala - Kardes - Colin

OFFICIEEL: René Weiler gaat officieel aan de slag in thuisland Zwitserland (en dus niet bij Al Shabab)

René Weiler heeft eindelijk een nieuwe werkgever. Al wekenlang is er sprake van het Arabische Al Shabab, maar op het laatste moment heeft René Weiler toch voor FC Luzern gekozen. De Zwitserse club werd vorig seizoen derde in de Super League. De reden? Hij verkoos zijn familie boven het geld.

Transfernieuws en Transfergeruchten 21/06

Club Brugge en Lazio blijven onderhandelen over Wesley Moraes

Wesley Moraes aast op een transfer naar Lazio Roma, dat is allang geen geheim meer. De enige vraag is of de clubs tot een akkoord kunnen komen waar iedereen tevreden mee is. Een nieuwe optie ligt op tafel. (Lees meer)


OFFICIEEL: Argentijnse verdediger verlaat Everton voor Villarreal

Ramiro Funes Mori komt volgend seizoen uit voor Villarreal. De 27-jarige Argentijn trekt de deur bij Everton zo na drie seizoenen achter zich dicht. Hij ondertekende een contract voor vier seizoenen.


Emre Can verlaat Liverpool voor Juventus

De kogel is na een lange verleidingsdans door de kerk: Emre Can verlaat Liverpool en gaat volgend seizoen bij Juventus aan de slag. De Duitse middenvelder werd donderdag voorgesteld in Turijn. (Lees meer)


OPMERKELIJK: nu al bekend dat Duitse trainerssensatie volgend seizoen naar concurrent trekt

Slecht nieuws voor Hoffenheim want de revelatie uit de Bundesliga zal na volgend seizoen afscheid moeten nemen van succescoach Julian Nagelsmann. De nog altijd maar 30-jarige Duitser weet zelfs al welke club hij vanaf het seizoen 2019-2020 zal coachen. (Lees meer)


Club Brugge heeft nog twee targets op de radar staan

Clintin Mata is voorlopig de laatste zomerversterking van Club Brugge. Toch ziet het ernaar uit dat de landskampioen nog zal toeslaan op de transfermarkt. (Lees meer)


OFFICIEEL: Sporting Lokeren haalt versterking naar Daknam

Sporting Lokeren haalt versterking naar Daknam

De meeste eersteklassers beginnen deze week aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Toch zullen de kernen nog heel wat wijzigingen ondergaan. (Lees meer)


Wat met Anderlecht en de transfer van Matz Sels?

RSC Anderlecht startte donderdag op het nationaal oefencentrum in Tubeke de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Verschillende nieuwkomers trokken een eerste keer het trainingsshirt van paars-wit aan. (Lees meer)


Verdediger die aan Anderlecht en Club Brugge werd gelinkt komt niet naar de Jupiler Pro League

RSC Anderlecht haalde woensdagavond met Ognjen Vranjes zijn negende zomeraanwinst binnen. Een andere centrumverdediger die in beeld was bij paars-wit, blijft in eigen land voetballen. (Lees meer)


Beerschot Wilrijk realiseert al zijn tiende inkomende zomertransfer

Beerschot Wilrijk is aan een serieuze hervorming bezig richting volgend seizoen. Er kwam niet alleen een nieuwe trainersstaf, ook de kern ondergaat grote wijzigingen. (Lees meer)


RSC Anderlecht laat doelman naar de stadsgenoot vertrekken

Maar liefst negen inkomende transfers realiseerde Anderlecht al in het tussenseizoen. Maar ook aan uitgaande zijde beweegt er wat. (Lees meer)


Sampdoria zwaait met bod van 10 à 12 miljoen euro voor Standard-sterkhouder

Michel Preud'homme wil volgend seizoen geen mal figuur slaan als T1 van Standard. De Rouches trachten daarom hun kern van vorig seizoen samen te houden én te versterken. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 20/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 22/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties